Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Vicoteka.mk Download

Free download Vicoteka.mk APK

Vicoteka.mk

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


 

DESCRIPTION

Download this app named Vicoteka.mk.

Најголема база на вицови во Македонија

Vicoteka.mk е бренд за хумор на македонскиот простор од 2005 година, истата е единствена збирка на вицови на македонски јазик со архива од околу пет илјади вицови. Оваа страна е продукт на љубов и грижа кон вицот, како таква ги засмејува луѓето последниве 8 години.

Vicoteka.mk никогаш не беше замислена како лукративна веб страница, туку како сон за архивирање на најпростата, но воедно и највеселата уметност на прераскажување вицови.

Updates: 

 

Vicoteka.mk from ApkOnline.net