Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

VASCO Download

Download VASCO APK

VASCO

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named VASCO or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Het RIVM onderzoekt in de Vaccinatie Studie COVID (VASCO) de effectiviteit van de coronavaccins onder de Nederlandse bevolking. Hoe goed beschermen de verschillende soorten vaccins tegen het coronavirus? Hoe effectief zijn de vaccins bij ouderen, bij jongeren en bij mensen met een onderliggende ziekte?
De VASCO App is uitsluitend bedoeld voor mensen in Nederland die deelnemen aan de VASCO studie. Als u interesse heeft om deel te nemen aan de studie ga dan naar de VASCO website van het RIVM www.rivm.nl/VASCO. Daar kunt u uw contact gegevens invullen om u aan te melden.
Het maakt niet uit of u al gevaccineerd bent, nog gevaccineerd moet worden of dat u zich niet wilt laten vaccineren. Iedereen woonachtig in Nederland en die tussen de 18 en 85 jaar oud is, kan meedoen aan dit onderzoek. Deelnemers aan het onderzoek helpen om meer te weten te komen over hoe goed de vaccins tegen het coronavirus werken en hoe dit in de komende jaren zal zijn.

De VASCO studie duurt 5 jaar. In het eerste jaar vragen wij deelnemers om elke maand een digitale vragenlijst in te vullen via deze App of via een website. Na het eerste jaar vragen wij deelnemers om elke 3 maanden een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten gaan onder andere over uw gezondheid, de coronamaatregelen, vaccinaties en eventuele corona-infecties. Daarnaast vragen wij deelnemers om te melden in de App als ze gevaccineerd zijn tegen COVID-19 of wanneer u positief getest bent op het coronavirus.
Run or download VASCO using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Your Research