Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Selamat Malam Download

Run free android online Selamat Malam APK

Selamat Malam

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


 

DESCRIPTION

Run this app named Selamat Malam or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Selamat Malam

Aplikasi ini mengandungi kad Ucapan Selamat Malam yang menarik dan sangat cantik untuk dikongsikan bersama sesiapa saja.

Selamat Malam merupakan aplikasi untuk ucapkan selamat malam kepada sesiapa sahaja dengan kata-kata hikmah @ mutiara kata yang menarik dan berguna.

Memandangkan sukar untuk mendapatkan kad Ucapan Selamat Malam yang berkualiti, ucapan yang unik dan menarik, kami telah bercadang untuk menghasilkan aplikasi ini dengan latar belakang yang cantik dan mutiara kata yang menarik supaya anda dapat ucapkan Selamat malam kepada sesiapa saja. Anda mmpunyai banyak pilihan Ucapan Selamat Malam di dalam aplikasi ini dan mutiara kata juga disediakan di dalam aplikasi yang sama.


Ciri-ciri utama:

-Terdapat pelbagai jenis kad Ucapan Selamat Malam dan mutiara kata untuk ucapkan kepada sesiapa saja.
-Aplikasi ini mudah untuk digunakan. Hanya buka aplikasi ini dan pilih gambar ucapan yang hendak digunakan dan kongsikan Ucapan Selamat Malam tersebut bersama sesiapa saja.
-Untuk berkongsi kad Ucapan Selamat Malam tersebut, hanya tekan butang "Share" dan tekan apa saja aplikasi media sosial yang hendak anda gunakan untuk berkongsi soalan pilihan.
-Kad Ucapan Selamat Malam ini sangat digalakan kepada pengguna yang ingin mencari Ucapan Selamat Malam yang mudah dan menarik dengan mutiara kata di dalam aplikasi yang sama.

Kami berharap semua pengguna dapat menggunakan apikasi ini dengan bebas. Jika anda sukakan aplikasi ini, sila menilai aplikasi ini salah satu aplikasi yang disyorkan dengan memberinya 5 bintang. Ini akan menaikkan semangat kami untuk menghasilkan lagi aplikasi yang berkualiti dan berkaitan.

Semoga semua pengguna terhibur.

Terima kasih.
Run or download Selamat Malam using our android online emulator from ApkOnline.net