Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Rogla Apartments Dandi Download

Download Rogla Apartments Dandi APK

Rogla Apartments Dandi

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Rogla Apartments Dandi or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Rogla Apartments Dandi je mobilna aplikacija, za pregled in rezervacije apartmajev na podroju gorskega centra Rogla v Sloveniji. Podjetje razpolaga z 20 apartmaji in 100 leii na 3 lokacijah. Apartmajska hia Rogla na Jurgovem se nahaja direktno na smuiu, ob spodnji postaji sedenice Jurgovo na Rogli, Pohorski hii 1 in 2 pa sta od Jurgova oddaljeni 2 kilometra. Apartma Gaber 77 se nahaja v apartmajskem naselju ob hotelu Planja na Rogli.
Gostom nudimo namestitev v sobah studiih za od 2 do 4 osebe, ter apartmajih kjer lahko namestimo do 9 oseb.
Apartmajska hia Rogla na Jurgovem razpolaga z 11 udobno opremljenimi apartmaji, sauno, klubskim prostorom, ter pokritim prostorom za piknike, kar je ob pred rezervaciji in doplailu mogoe najete za zakljuene skupine ali posameznike. V hii je na razpolago brezplani dostop do interneta.
Pohorski hii 1 in 2 lahko najamete kot celoto, prvo z 13 leii in 3 apartmaji drugo pa s skupno 17 leii in 4 apartmaji. Apartmaje je mogoe najeti tudi posamezno glede na potrebe. Gostje obeh objektov lahko ob pred rezervacijah ob doplailu in prostih kapacitetah koristijo tudi sauno, prostor za piknik ob reki Oplotnica in druge storitve iz ponudbe. Obe hii se nahajata v zaitenem okolju Natura 2000 v neokrnjeni naravi in sta signal free lokaciji. Gostom, ki potrebujejo komunikacijo ali dostop do spleta omogoamo ob doplailu satelitski internetni dostop oziroma brezplani internet v 2 km oddaljeni Apartmajski hii Rogla na Jurgovem.
Vsi nai objekti so idealno izhodie za pohodnitvo, kolesarjenje ter zimske porte saj se del nahaja direktno na smuiu Rogla oziroma nedale vstran, smuarsko sredie Trije Kralji pa je od glavnih objektov oddaljeno le 8 oziroma 10 km.
Mobilna aplikacija omogoa:
1.O nas - Osnovne informacije in kontaktni podatki podjetja
2.Novice povezave do aktualnih informacij za goste
3.Apartmaji opisi in predstavitev vseh objektov ter posameznih apartmajev
4.Zasebno posebne ponudbe za stalne goste, ki jih obvestimo s sporoilom
5.Aktivnosti ponudbe namenjene gostom v okolici naih apartmajev
6.Rezervacije centralni rezervacijski sistem z znianimi cenami najema apartmajev
7.Spletna kamera iva slika iz kamere nameene na naem objektu Apartmajska hia Rogla na Jurgovem
8.Povezave povezave do ponudnikov, s katerimi imamo sklenjene pogodbe o posebnih pogojih za korienje storitev naih gostov
elimo vam prijetno bivanje in aktivne poitnice v objektih Rogla Apartmaji Dandi
Run or download Rogla Apartments Dandi using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Dandi Sportour

Recent changes: Dobrodošli!


Ad