EnglezăFrancezăGermanăItalianăportughezăRusăSpaniolă

Favicon ApkOnline

Ucapan Selamat Malam - Descărcare APK

Run free android online Ucapan Selamat Malam APK

 

CAPTURĂ DE ECRAN:

Ad


 

DESCRIEREA APLICAȚIEI:

Run this app named Ucapan Selamat Malam or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Ucapan Selamat Malam

Aplikasi ini mengandungi kad Ucapan Selamat Malam yang menarik dan sangat cantik untuk dikongsikan bersama sesiapa saja.

Ucapan Selamat Malam merupakan aplicasi untuk ucapkan selamat malam kepada sesiapa sahaja dengan kata-kata hikmah @ mutiara kata yang menarik dan berguna.

Memandangkan sukar untuk mendapatkan Ucapan Selamat Malam yang berkualiti, ucapan yang unik dan menarik, kami telah bercadang untuk menghasilkan aplicasi ini dengan latar belakang yang cantik dan mutiara kata yang menarik supaya anda dapat ucapkan Selamatsia malam ke sajapada. Anda mmpunyai banyak pilihan Ucapan Selamat Malam di dalam aplicasi ini dan mutiara kata juga disediakan di dalam aplicasi yang sama.


Ciri-ciri utama:

-Terdapat pelbagai jenis Ucapan Selamat Malam dan mutiara kata untuk ucapkan kepada sesiapa saja.
-Aplikasi ini mudah untuk digunakan. Hanya buka aplicasi ini dan pilih gambar ucapan yang hendak digunakan dan kongsikan Ucapan Selamat Malam tersebut bersama sesiapa saja.
- Untuk berkongsi Ucapan Selamat Malam tersebut, hanya tekan butang "Share" și tekan apa saja aplicasi media sosial yang hendak și gunakan untuk berkongsi soalan pilihan.
-Ucapan Selamat Malam ini sangat digalakan kepada pengguna yang ingin mencari Ucapan Selamat Malam yang mudah dan menarik dengan mutiara kata di dalam aplicasi yang sama.

Kami berharap semua pengguna dapat menggunakan apikasi ini dengan bebas. Jika anda sukakan aplicasi ini, sila menilai aplicasi ini salah satu aplicasi yang disyorkan dengan memberinya 5 bintang. Ini akan menaikkan semangat kami untuk menghasilkan lagi aplicasi yang berkualiti dan berkaitan.

Semoga semua pengguna terhibur.

Mulțumesc.
Run or download Ucapan Selamat Malam using our android online emulator from ApkOnline.net

Ad

ULTIMELE APLICAȚII ONLINE ANDROID

Ad