Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Pyrocam Download

Download Pyrocam APK

Pyrocam

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Pyrocam or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Dankzij de Smart PyroCam oplossing van GembaIoT kunt u de kans op brand als gevolg van broei aanzienlijk verminderen.

De Smart Pyrocam oplossing zorgt voor:
Broei in vroegtijdig stadium herkennen. De Smart PyroCam oplossing gebruikt een warmtebeeld camera die de temperatuur in een specifiek gebied controleert. Bij een te hoge waarde stuurt de camera een alarm naar de Smart PyroCam app op uw smartphone (IOS en Android) of die van uw medewerkers. In de app kunt u het live beeld van uw locatie visueel of thermisch direct opvragen. Indien een alarm afgaat kunt u passende maatregelen nemen.

Alarmering via het Sigfox netwerk. De alarmeringen worden verzonden via het SIGFOX netwerk wat een Low Power Wide Area Network is. Dit netwerk is zeer betrouwbaar en ook uitermate geschikt voor het versturen van zulke alarmeringen.

Monitoring via app. Door gebruik te maken van de app kunt u 24/7 de alarmeringen ontvangen. De app kan bovendien door meerdere medewerkers gebruikt worden. Indien een alarm afgaat kan het alarm onderdrukt of geaccepteerd worden. Indien een medewerker het alarm accepteert zal het alarm worden uitgeschakeld bij de overige medewerkers. De app kan alarmen en live beelden weergeven voor n of meerdere cameras. Op elk moment kan een live beeld (thermisch of visueel beeld) worden opgevraagd. Op deze manier houdt u altijd de controle.
Run or download Pyrocam using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Gemba Service B.V.

Recent changes: Stop de camera feed als de app naar de achtergond wordt gebracht.


Ad