Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

PKN s-Gravenzande NoorderBrug Download

Download PKN s-Gravenzande NoorderBrug APK

PKN s-Gravenzande NoorderBrug

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named PKN s-Gravenzande NoorderBrug or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficint de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Voor de hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij ons slimme groepensysteem ontvangt iedereen de informatie die voor hen relevant is. Koppel hem aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Run or download PKN s-Gravenzande NoorderBrug using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Protestantse gemeente te 's-Gravenzande

Recent changes: We hebben de weergave van de inhoud van berichten verbeterd.


Ad