EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

pesbuker Subang Download

Free download pesbuker Subang APK

pesbuker Subang

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


 

DESCRIPTION

Download this app named pesbuker Subang.

Aplikasi webview grup facebook untuk "facebooker Subang" untuk berbagi ilmu, informasi dan pemikiran.

Dalam deskripsi grup: "Urang Subang nu sok pesbuk-an tapi ayana di mana wae,
Urang mana wae nu sok pesbuk-an tapi ayana di Subang,
Mangga ngariung didieu. Urang pada-pada ngabagi elmu jeung pikiran, pada-pada ngabagi informasi anu berguna pikeun Subang jeung Urang Subang...
Tata Tertib Facebooker Subang :
1. Ngutamakeun sikap duduluran.
2. Ulah mosting sagala rupi icaleun kecuali original merchandise facebooker subang. Nu bade icalan mangga di GROUP JUAL BELI ONLINE DI KAB.SUBANG ( https://www.facebook.com/groups/jubelonlinesubang/ )
3.Diskusi di grup ieu bebas, aktif tapi ulah ngahujat jeung ngaledek ka batur.
4. Ulah saling memprovokasi atanapai maksa ngajakan miluan hiji aliran, keyakinan jeung atawa kapercayaan.
5. Ulah mosting berita palsu (HOAX) atanapi mosting berita nu asalna tina Ceuk Beja atawa Ceunah.
6. Mun mosting berita tina media sanes, tuliskeun oge sumber mediana. Ulah asal copas!
7. Ulah mosting status atawa komentar nu ngahina kana SARA.
8. Ulah mosting berita tentang Politik.
9. Ulah promosi diri (neangan jodoh), promosi nomor handphone atau Pin BB jeung nu sejenna.
10. Ulah curhat nu ngabuka aib sorangan atawa batur.
11. Ulah mosting status, komentar jeung gambar atawa poto nu teu jelas atawa nu absurd sok sanajan ngan saukur heuheureuyan wungkul..
12. Ulah mosting nu cawokah (jorang) sok sanajan kategory heureuy oge.
13. Ulah mosting status nu nga diskriminasikeun kaum istri jeung nu sejenna sok sanajan ngan saukur heureuy oge.
14. Ulah mosting hal-hal nu matak pipaseaeun jeung batur.
15. Upami mosting hiji Ondangan Acara atawa kagiatan , kudu nyantumkeun nami, tempat jeung waktu kagiatan/acara kalayan jelas.
16. Pikeun nu mosting inpo lowker, di kudukeun mere inpo nu lengkap (nami jeung alamat perusahaan, gaji, syarat pelamar, nomor nu aktif jeung posisi pagawean nu di butuhkeun).
17. Bebas upami bade mosting atanapi unggah poto pribadi (narsis) dina wall Facebooker Subang, dengan syarat : Mun mosting poto narsis dirina sorangan (selfie) atawa kelompokna (groufie) maksimal ngan 3 (tilu) poto dina sakali unggahan. Kecuali poto-poto kagiatan resmi Facebooker Subang atawa kagiatan resmi lingkungan na nu bersifat umum lain pribadi atawa kelompok/golongan atawa Poto-poto tentang Subang. Eta ge di unggah na kudu di sa-album keun bari di bere keterangan jelas dina keterangan album jenis kegiatan na.
18. Mun mendakan postingan nu ngalanggar, geroan (mantion) Admin Facebooker Subang.
19. Nu ngabandel atanapi ngalanggar, postingan na bakal dihapus. Mun tos di hapus angger keneh wae, wayahna di kaluarkeun ti group.
20. Tata tertib di Facebooker Subang di jieun pikeun dilaksanakeun ku sakabeh admin jeung member Facebooker Subang tanpa kecuali."

Updates:



 

 

pesbuker Subang from ApkOnline.net

Ad


Ad