EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Liikennetilanne Download

Download Liikennetilanne APK

Liikennetilanne

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Liikennetilanne or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Liikennetilanne- ja Palautevyl -palveluiden mobiilisovellus. Sovelluksen ensimminen julkaistava versio, jota kehitetn edelleen.

Liikennetilanne -sovellus esitt Fintrafficin, Vylviraston sek Liikenne- ja viestintviraston (Traficom) kermi tietoja tie-, meri- ja rautatieliikenteest.

Sovellus hydynt tietoja jotka ovat saatavilla avoimena datana mm. Digitraffic -palvelun kautta. Esitetyt tiedot tulevat ties- ja liikenteen mittausjrjestelmist, liikenteenohjausjrjestelmist sek muista tietojrjestelmist.

Sovellus sislt lisksi Palautevyln, jonka kautta voit tehd ilmoituksia vylien kunnosta ja liikenteen sujuvuudesta. Tiedot vlittyvt sovelluksen kautta Liikenteen asiakaspalveluun.

Liikennetilanne -sovelluksen kautta saat tietoja tieliikennett haittaavista hiriist, ajokelist ja sen ennusteesta, liikenteen sujuvuudesta ja ruuhkista, kelirikon aiheuttamista painorajoituksista, auki ja kiinni olevista jteist sek kuvia tiell olevista kameroista.

Rautatieliikenteen osalta sovelluksessa on saatavilla asemakohtaisia henkilliikenteen aikataulu- ja tsmllisyystietoja.

Meriliikenteen tiedot sisltvt Traficomin julkaisemat varoitukset vesill liikkujille sek satamassa olevien ja seuraavaksi saapuvien alusten tiedot kaikista Suomen satamista.

Huomaa: Liikennetilanne -sovelluksessa esitettvien havaintotietojen nkymiseen vaikuttavat s- ja laitetekijt sek useiden shkisten jrjestelmien toiminnan vakaus. Tiedot eivt siten aina ole tarkkoja tai niit voi puuttua. Nytetyt havaintoarvot perustuvat palvelun tuottamishetkell kytettviss olleeseen tietoon. On varauduttava siihen, ett todelliset olosuhteet tiestll voivat poiketa sovelluksen tiedoista.

Listietoja Fintrafficin verkkosivuilta www.fintraffic.fi
Run or download Liikennetilanne using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy

Genre: Tools

App version: 1.2.2

App size: 39M

Recent changes: - Ilmoitukset- ja suosikit -näkymä on nyt Tiedotteet- ja suosikit.
- Liikenne juuri nyt -tiedot lisätty Tiedotteet ja suosikit -näkymän liikennetiedotteiden yhteyteen.
- Lisätty kartalle muuttuvat tiedotusopasteet ja aluemuotoiset liikennetiedotteet.
- Pieniä parannuksia ja korjauksia.

Comments:

Actually rather good, it takes a little time to work it out, but once done, it is relatively simple to use, it is good to see additional information, such as road conditions, temperature, wind speed etc., in addition airport and train information is a nice extra.

Aika paljon hajallaan olevaa tietoa samasta paikasta tällä kätevästi.

Toimii mutta todella hidas käyttää, Ei voi kuin ihmetellä kuinka näin yksinkertaisesta ohjelmasta on saatu näin hidas?

Vähän raakile. Pari asiaa: tumma teema puuttuu > vaihtoehdoiksi k/e/autom. kellonajan mukaan, kelikamera näkymää ei saa kokoruutuun ja peitätte näkymästä viidesosan sillä teksti palkilla, valikko ei tule esiin reunasta pyyhkäisemällä eikä mene pois takaisinpäin näppäimellä, oletuksena karttanäkymä aukeaa koko Suomen näkymään eli lisätkää vaihtoehdoksi oma sijainti lisäksi kun valitsee oman sijaintinsa niin näkymä zoomautuu mielestäni turhan lähelle se voisi olla 2-3x kauempana tai ihan oma asetus

Epic'

Ad


Ad