Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Kakhiel Download

Download Kakhiel APK

Kakhiel

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Kakhiel or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Hallo, dit is de nieuwste Kakhiel-app haha echt lachen hiermee kun je alle Kakhiel-plaatjes en -blogposts en zo bekijken waar je ook bent bijvoorbeeld op de wc of in de trein of bij de slager of zo weet ik veel waar je allemaal komt maakt mij verder ook geen zak uit zijn mijn zaken niet haha en met deze app kun je ook je eigen Kakhiels maken echt lachen gewoon een foto maken met je telefoon en dan tekstballonnen erop smijten en zelf tekst intypen best vet o ja de hele app is gewoon gratis alvast bedankt voor het downloaden en veel plezier ermee doei.

VICE over Kakhiel:
"Er zijn niet heel veel mensen op het internet om wie wij ons geregeld een scheurbuik lachen, maar de Nederlander Kakhiel is er absoluut n van. Als je je humor het liefst gortdroog hebt, zijn de gefotoshopte prentjes op zijn Facebook-profiel een onuitputtelijke bron van vermaak. Het geniale is dat hij aan de slag gaat met op zich oervervelende kiekjes van huwelijksverjaardagen, personeelsfeestjes en een eindeloze stoet naamloze bejaarden zittend op tuinmeubilair. Waardeloos kortom, tot Kakhiel er zijn tekstballonnen over kleeft. Soms briljante woordspielerei, vaak schaamteloos flauw, maar bijna altijd grappig."

Volg Kakhiel
Website: https://www.kakhiel.nl/
Twitter: https://twitter.com/kakhiel
Facebook: https://www.facebook.com/kakhiel
Instagram: https://www.instagram.com/kakhiel

Als je nog vragen hebt over de app of over je relatie of zo dan kun je die mailen naar kakhiel@gmail.com.
Run or download Kakhiel using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Kakhiel

Recent changes: Haha hoi die instelling voor push notificaties werkt nu op iedere telefoon sorry dat hij het eerst niet deed ok doei