Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

iPark.si Download

Download iPark.si APK

iPark.si

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named iPark.si or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Aplikacija iPark.si omogoa pregled lokacije in cenikov parkiri ter plaevanje parkirnine s pomojo telefona.

Z uporabo iPark.si aplikacije boste lahko s pomojo zemljevida poiskali najprimerneje parkirie, ter enostavno plaali parkirnino s telefonom. Ni vam potrebno iskati niti parkomata, niti drobia, parkirnino pa lahko plaate oz. podaljate kjerkoli, tudi v pisarni, kavarni ali v kinu.

Parkirnino za vsa parkiria poravnate na raunu vaega mobilnega operaterja ali preko Urbana "SMS parking" rauna za parkiria na podroju Ljubljane.*

Trenutno je plaevanje parkirnine omejeno na doloena parkiria, za ostala pa so na voljo informacije o cenah in reimih parkiranja - tako lahko brez problema najdete najblije in najceneje parkirie.

Sistem je enoten za celotno Slovenijo in na enem mestu zdruuje vse ponudnike mobilnega plaevanja parkirnine. Z uporabo aplikacije iPark.si, se vam ni potrebno ve ukvarjati z vsebino in nainom plaila parkirne, saj vam aplikacija daje monost izbire najblijega parkiria in vrsto plaila, ki jo posamezno parkirie omogoa.*

Uporaba iPark.si aplikacije je brezplana!

* - plaevanje parkirnine na drugih sistemih mobilnega plaevanja je mogoe le z mobilno aplikacijo verzije 2.x.x ali novejo.
Run or download iPark.si using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: iPLUS druzba za informatiko d.o.o.

Recent changes: Manjši popravki in optimizacije


Ad