EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

huoneistotieto.fi Download

Download huoneistotieto.fi APK

huoneistotieto.fi

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named huoneistotieto.fi or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Applikaatioon on koottu kaikki olennainen tieto asumiseen ja omistamiseen liittyen. Voit tarkastella huoneistojesi tietoja ja maksutilannetta sek pivitt yhteystietosi. Saat mys tiedotteet taloyhtin tapahtumiin ja asumiseen liittyen applikaation kautta.

Palvelun ajantasaisen sislln tuottavat isnnintiyritykset. Varmista isnnitsijltsi ennen latausta, ett taloyhtinne on liitetty huoneistotieto.fi-palveluun.

Huoneistotieto.fi:n kyttnotto:

-Lataa applikaatio mobiililaitteeseesi
-Kirjaudu kytten pankkitunnisteita
-Rekisteri ensimmisen kirjautumisen yhteydess shkpostiosoitteesi ja luo kirjautumista varten salasana. Jatkossa voit kirjautua niiden avulla jrjestelmn.
-Jos unohdat shkpostiosoitteesi tai salasanasi, kirjaudu pankkitunnisteella ja rekisteri shkpostiosoitteesi uudelleen.
Run or download huoneistotieto.fi using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Tietoaika Oy

Genre: Communication

App version: 7.0.0

App size: 9.1M

Comments:

Edited review: Customer service helped me out with my last issue quickly. I still haven't used the app itself though, so I will once more update my review when I get there. Original review (1 star): Identification process via OP does not work. After successful identification on the bank's side, returning to app immediately crashes it. Is this a general issue or only tied to OP? Is there a work-around?

Crashes each time you log in. Couldn't change the email address that the system generated upon registration: non-existing address? Had to register again from a computer. Sigh.

Viestien kirjoituksessa del-näppäin toimii todella huonosti. Vaatii toisinaan yli kymmenen painallusta ennen vaikutusta. Käytännössä estää käytön. Viimeisimmät kommentit heinäkuulta 2020. Käyttääkö tätä kukaan? Onko yritystä enää olemassa? Samsung 20/ Android 12

Eihän tätä pysty edes käyttämään. Tunnistus menee kyllä läpi pankin puolesta, mutta tänne kun palaa onnistuneen tunnistautumisen jälkeen niin alareunaan tule aina ilmoitus "virhe".

Sovellus on vielä kesken, joten arvosana ei vielä ole kovin korkea. PDF-tiedotteita ei voi lukea, viestien teksti on liian pientä ja harmaata, paljon turhaa tietoa, mutta ei mitään hyödyllistä. Ja web-sivut on yhtä surkeat eikä niitä voi käyttää mobiilissa (ei näy liitteet, viestistä back vie etusivulle)'

Ad


Ad