EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

Ad


ApkOnline favicon

Furfangos Farm Download

Download Furfangos Farm APK

Furfangos Farm

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Furfangos Farm or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

A Furfangos Farmban kedves, szerethet llatfigurkkal fejleszt jtkokat jtszhatnak a gyerekek, pldul memriajtkot, rnykkerest, prkerest s llatszmllt.

Az applikci ingyenesen letlthet alkalmazs, ami kizrlag az AnyaMeslj.hu hirdetseit tartalmazhatja, amelyek egyedl meskkel, jtkokkal kapcsolatosak.

A benne tallhat jtkok alapvltozatai ingyenesen jtszhatak, a neheztett feladatok azonban prmium tartalomknt jelennek meg, amit elfizetssel lehet aktivlni.

Az elfizets dja 30 napra mindssze 380 Ft, magyarorszgi elfizet esetn. Klfldi elfizetsnl ez a dj nmileg mdosul. Az elfizets minden hnapban (teht 30 naponknt) automatikusan megjul, egszen annak lemondsig. Az elfizets a Google Play Elfizetsek rszben brmikor lemondhat.

Minden jtk brmikor jrakezdhet, a nehzsgi fok pedig prmium elfizets esetn tetszlegesen, anlkl rszlegesen llthat. A hangokat ki lehet kapcsolni, valamint az "okosktyk" teljestmnyhez lehet lltani egyes esetekben a grafikai megjelents rszletessgt. Szlbart megoldsknt egyelre nem tettnk zent s rengeteg hangot a jtkba, gy egyedl az llatkk hangja hallhat a jtk sorn.

A Furfangos Farm felptse:

Memriajtk - Ebben a jtkban az llatprokat kell megtallni, bellthat a nehzsgi szint, minl tbb az llatprok szma, annl tovbb tart megtallni mindet. Elfizets esetn elrhetv vlik a 2 jtkos zemmd is, ahol felvltva kereshetik a jtkosok az llatprokat.

Keresd az rnykt! - A jtkban az llatkkat s rnykaikat kell prostani, a nehzsg lltsa esetn az rnykok elforogva jelenhetnek meg, gy tovbbi fejtrssel kell a formt a gyerkcnek beazonostania.

Ki mit eszik? - Itt az llatok s eledelk prostsa a cl, a nehezts az, ha tbb llat van, s nmelyik llat fogyaszthatja ugyanazt az eledelt. Nehogy a malacka megegye a nyuszi kedvenct, aki gy hen maradna! :)

llatszmll - Melyik llatkbl van a legtbb? Mivel a kicsik mg nem felttlenl ismerik az arab szmokat, a jtkban az a cl, hogy grafikusan kivlasszuk, melyik, a kpernyn megjelen llatkbl van a legtbb. Prmium mdban llthat az llatfajtk mennyisge s az llatok teljes szma (8-20).

Az Ajnljuk: MeseKuck gomb megnyomsa esetn a MeseKuck applikci Google Play felletre ugrik az alkalmazs, ahol az ingyenesen letlthet, mesket s hangos mesket tartalmaz MeseKuck alkalmazs rhet el.

PRMIUM elfizets esetn jelenleg az albbi funkci vlik elrhetv:

Elrhetv vlnak az egyes jtkokban a nehzsgi fokozatok tovbbi belltsnak a lehetsge, valamint a Memriajtkban a 2 jtkos zemmd.

Hasznos tudnivalk:

1. A Furfangos Farm applikci futsa kzben kikapcsol a kperny vd, teht jtk utn zrd be az appot, vagy lpj ki belle, mert lemertheti az akkumultort.

2. Az applikci kizrlag ll helyzetben fut, nem forog/forgathat el.

3. Az applikci hasznlathoz folyamatos internetkapcsolat szksges! A tartalmak betltse nem generl adatforgalmat.

4. A Furfangos Farm appot folyamatosan frissteni szeretnnk mind tartalmilag, mind pedig funkcijban. Ezrt clszer engedlyezned azt a lehetsget, hogy az applikci automatikusan frissljn.

Az alkalmazs gyermekektl szrmaz szemlyes s bizalmas informcit semmilyen formban nem gyjt, azonban az alkalmazsban lehetsg van az elfizetsre, ami adatot gyjt, elfizets esetn az elfizet adatait.
Run or download Furfangos Farm using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer:

Recent changes: Első kiadás.


Ad