InglésFrancésAlemánItalianoPortuguésrusoEspañol

ApkOnline favicon

NLB Token Kosova - APK Download

Run free android online NLB Token Kosova APK

 

CAPTURAS DE PANTALLA:

Ad


 

DESCRIPCIÓN DE LA APLICACIÓN:

Run this app named NLB Token Kosova or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Token NLB Kosova
NLB Token Kosova sht nj aplikacion q prdoret n celular pr t identifikuar prdoruesit dhe pr t konfirmuar transaksionin e kryer nprmjet shrbimit bankar E-Klik n webfaqen www.banka-ks.com/nlb. Me NLB Token Kosova, tokeni i juaj fizik nuk sht m i nevojshm kur ju dshironi q t shfrytzoni shrbimin E-Klik. E gjitha q ju nevojitet sht celulari juaj dhe NLB Token Kosova aplikacioni. NLB Token Kosova kryen t njjtin funkcion si tokeni fizik; dallimi sht se aplikacioni i tokenit instalohet n celular, q e bn at m t prshtatshm dhe t leht pr t'u prdorur.
KONTRAKTIMI I SHRBIMIT DHE INSTALIMI
NLB Token Kosova aplikacioni mund t shkarkohet falas nga webfaqja e Android Market. N mnyr q t prdorni NLB Prishtina-mToken, ju duhet s pari t kontraktoni shrbimin NLB Prishtina-mToken nga do deg e NLB Prishtina. Ju do t pranoni pas pak kodin tuaj t aktivizimit n emailin tuaj t deklaruar gjat regjistrimit.
Kur filloni regjistrimin pr t prdorur NLB Token Kosova n celularin tuaj, sht e nevojshme q t shtypni kodin e aktivizimit. Pas ksaj, do tju ofrohet mundsia pr t przgjedhur dhe konfirmuar PIN-in q ju do ta prdorni sa her q i qaseni NLB Token Kosova aplikacionit n celular.
Qasja n internet sht e nevojshme vetm kur shkarkoni aplikacionin, pr aktivizim (inicializimi fillestar i aplikacionit), dhe kur ndryshoni PIN-in. Pas shkarkimit dhe aktivizimit t NLB Token Kosova qasja n internet nuk sht m e nevojshme, gj q e bn NLB Token Kosova aplikacionin t disponueshm si brenda ashtu edhe jasht vendit. N kt mnyr ju nuk duhet t shqetsoheni pr shpenzimet dhe cilsin e shrbimit t internetit.
SIGURIA
NLB Token Kosova ofron t njjtin nivel t siguris sikurse tokeni fizik dhe sht i mbrojtur edhe nga PIN-i q e din vetm pronari. Ju mund t ndryshoni PIN-in e NLB Token Kosova n do koh. Gjithashtu, NLB Token Kosova deaktivizohet automatikisht kur aplikacioni sht joaktiv pr m shum se tre minuta.
Token NLB Kosova
With NLB Token Kosova, your physical token is no longer required when you wish to use Internet Banking. All you need is your mobile phone with the NLB Token Kosova application. NLB Token Kosova is an application used on mobile phones to identify the user and confirm a transaction performed via Internet banking. NLB Token Kosova serves the same purpose as a physical token; the only difference is that it is installed in the mobile phone, which makes it more convenient and easier to use.
CONTRATACIÓN E INSTALACIÓN DE SERVICIOS
NLB Token Kosova application can be downloaded for free from Android Market. In order to use NLB Token Kosova, you must first contract the NLB Token Kosova service at any branch office of NLB Prishtina. You will be sent shortly afterwards Activation Code on your personal e-mail that you have declared during the registration for the service.
When initially registering to use NLB Token Kosova on your mobile phone, it is necessary to enter the Activation Code. After that, you will be offered an option for entering and confirming the PIN you will be using whenever accessing NLB Token Kosova.
Internet access is required only when downloading the application, for activation (initial application start-up), and when changing the PIN. After downloading and activating NLB Token Kosova Internet access is no longer required, which makes NLB Token Kosova accessible both within the country and abroad, so you do not need to worry about the Internet service quality and costs.
SEGURIDAD
NLB Token Kosova grants the same security level as a physical token and is also protected by PIN known to the owner only. You may change the NLB Token Kosova access PIN at any time. Also, NLB Token Kosova is automatically turned off after three minutes of being inactive.
Run or download NLB Token Kosova using our android online emulator from ApkOnline.net

Ad

ÚLTIMAS APLICACIONES DE ANDROID EN LÍNEA

Ad