Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Clickdrive Download

Download Clickdrive APK

Clickdrive

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Clickdrive or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Met Clickdrive vind jij als leerling de beste instructeur voor je rijlessen en boek je meteen je rijlessen wanneer het jou uitkomt. Door de ratings die medeleerlingen hebben gegeven, weet jij zeker dat je les krijgt van goede instructeurs. Binnen ons servicegebied boek je als leerling je rijlessen waar en wanneer je maar wilt.

VERGELIJK, BOEK, RIJ
In no time de perfecte instructeur vinden en direct je rijles boeken kan met de Clickdrive App. De betaling gaat eenvoudig en betrouwbaar via de Clickdrive App, maar de instructeur krijgt pas betaald als je les succesvol is afgerond. Bovendien word je voortgang bijgehouden. Sneller je rijbewijs halen op jouw manier!

VEILIGHEID BOVEN ALLES
Bij Clickdrive onderscheiden instructeurs zich door een hoge mate van vakbekwaamheid waar veiligheid bovenaan staat. De hoge kwaliteit van je rijlessen hebben een positief effect op je rijervaring en dat heeft een blijvend effect op veilig rijgedrag.

DUURZAAMHEID
Bij Clickdrive zijn we bewust van de effecten die autorijden op het milieu heeft. Daarom worden al jouw rijlessen gecompenseerd door het planten van bomen. Zo ben je met Clickdrive op weg naar een groener milieu.

CONTACT
Heb je vragen? Stuur een email naar info@clickdrive.nl of bel naar 085 - 06 90 530
Run or download Clickdrive using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Clickdrive.nl