EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

Albanian Bible Download

Download Albanian Bible APK

Albanian Bible

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named Albanian Bible or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Albanian Holy Bible - This App includes the complete ebook and audios of the Holy Bible (Old
Testament and New Testament) in Albanian Shqip Language. You can read text and listen to the
audio at the same time.
Bibla e Shenjt me t integruar SQLite database.
Ju mund ta ruani databazn n pajisjen e prdoruesit n mnyr pr shprndarjen falas t Bibls pr t tjert nj baz t dhnash t prshtatshm fotografin SQLite.

Nga karakteristikat e bukur - e thjesht dhe e leht pr t lundruar.

Gjithashtu kan aftsin pr t ruajtur n nj skedar teksti, dhe nj libr nj kapitull.
Tag : Albanian Bible App, Albanian Holy Bible, Bibla e Shenjt, Albanian Bible Free, Bible Albanian
Run or download Albanian Bible using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: Bible Full Version

Genre: Education

App version: 2

App size: 6.4M

Comments:

excelente the experience

nnbbbnbnbnnbnbnnnnnnn në një kohë re fëmijëtb bërë një t i lirë dhe'

Ad


Ad