Ad

EnglishFrenchSpanish
ApkOnline Logo

ApkOnline favicon

AGO Zwembad Download

Download AGO Zwembad APK

AGO Zwembad

The official app & game

Distributed by ApkOnline

 

SCREENSHOTS

Ad


DESCRIPTION

Run this app named AGO Zwembad or download it using ApkOnline. You can do it using our Android online emulator.

Welkom op de website van het AGO Zwembad Diemen, ht zwembad voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. U kunt bij ons terecht voor kinderzwemles en recreatief zwemmen. Ons zwembad is, wegens het extra verwarmde water en de goede toegankelijkheid, buitengewoon geschikt voor bezoekers met een beperking en ouderen.

Op onze website kunt u informatie vinden over onze openingstijden, tarieven, zwemlessen en activiteiten.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in AGO Zwembad Diemen!

Het AGO Zwembad bestaat sinds 1977 en is een bad zonder drempels. Het gebouw en het bad zijn rolstoeltoegankelijk en de kleedkamers bevinden zich naast het bad. Bezoekers hoeven dus geen trap te lopen. De kleedkamers zijn bovendien ingericht voor gebruik door bezoekers met een fysieke beperking. In ons gebouw zijn speciale stoelen en brancards aanwezig waarmee bezoekers vervoerd kunnen worden. Ook is er een passieve en actieve tillift aanwezig. Via de hellingbaan of luie trap kunnen bezoekers geleidelijk het bad betreden. En wie zeer moeilijk ter been is kan ook met een brancard of rolstoel het water ingaan.
Ons bad wordt op gezette tijden opengesteld voor bezoekers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In ons unieke bad zwemmen bezoekers op medisch advies, via verwijzing van arts of fysiotherapeut alsmede ouderen, bewoners van verpleeg- en verzorgingstehuizen en patinten van revalidatieklinieken. Daarmee vervult ons AGO Zwembad Diemen een duidelijk maatschappelijke rol.
Run or download AGO Zwembad using our android online emulator from ApkOnline.net

ADDITIONAL INFORMATION:

Developer: J. van der Lee

Recent changes: • Diverse technische verbeterpunten.


Ad